Nieuws

6 Feb

Volta Limburg Classic 2018 vernieuwt parcours

De Volta Limburg Classic wordt tijdens het paasweekend van 30 maart – 2 april 2018 gereden. Boek nog snel uw verblijf bij Hotel de Karsteboom in Valkenburg. Fietsers kunnen deelnemen aan de wedstrijd of toertocht.

Het parcours voor de Volta Classic wedstrijden is vernieuwd en op maat naar de Amstel Gold Race. Het parcours bevat geen drie lussen van 60 kilometer, maar na een lokale lus door Eijsden, rijdt het peloton twee grotere rondes van 90 kilometer. Met de wijziging van het parcours krijgen renners in de finale ronde van 20 kilometer nog vier venijnige klimmetjes voorgeschoteld. Met deze aanpassing wordt gehoopt op meer openheid van de wedstrijd en de vergroting van het aantal kanshebbers op de overwinning in de Diepstraat te Eijsden.

Het parcours van de Volta Limburg Classic toertocht op (paas)maandag 2 april 2018 leidt fietsers door een prachtig Euregionaal fietslandschap! Nieuw dit jaar is naast de 60 km de toevoeging van nieuwe afstanden 85, 120 of 150 km.  De start van de Volta Limburg Classic Toertocht vindt plaats tussen 08:00 uur en 10:00 uur vanaf de Vroenhof te Eijsden.

Zoekt u nog een verblijfplaats, dan is Hotel de Karsteboom te Valkenburg ideaal bij uitstek en slechts 16 minuten rijden naar de start- en finish locatie. U kunt gebruik maken van een heerlijke grote achtertuin en eigen fietsenstalling.