Welcome at hotel de Karsteboom

Over ons

Op 25 april 2016 zijn wij – Martin en Bianca – de trotse eigenaren geworden van Hotel Bed & Breakfast De Karsteboom.

Vanaf medio 2020 zullen wij een transformatie gaan maken naar onze nieuwe naam namelijk Hotel de Wilde Kriek. De Wilde Kriek is namelijk een kersenboom die men in Zuid Limburg vaak in het landschap tegenkomt.

Ons hotel is een klein gemoedelijk 3-sterren hotel (Bed & Breakfast) met acht kamers, allen voorzien van douche/toilet, flatscreen TV, haardroger, gratis WiFi en koffie en thee faciliteiten. De sfeer in het hotel is informeel en gastvrij. Als wandel- en fiets hotel is het een prima uitvalsbasis (met gratis parkeren) voor vele wandelaars en fietsers. Verder boeken jaarlijks vele cultuur liefhebbers, rustzoekers, bruiloftsgasten en zakenmensen hun verblijf bij ons.

s ’Morgen wordt u verwend met een vers uitgebreid ontbijt. Onze achtertuin delen wij graag met onze gasten waar u heerlijk even kunt genieten van een kleine versnapering. oftewel zeker een aanrader. Voor de lunch en diner verwijzen wij u graag naar de gezellig terrasjes en restaurants die Valkenburg en haar omgeving rijk is. Wij runnen het hotel met veel plezier en doen ons uiterste best om onze gasten het naar hun zin te maken. Dus heeft u andere wensen, dan zijn deze altijd bespreekbaar.

Vanaf 2017 en de opeen volgende jaren zijn wij onderscheiden met de ‘Guest Review Award en de Guest Traveler Award’, waar wij uiteraard trot op zijn..

Valkenburg & omgeving

Het hotel is gelegen aan de rand van Valkenburg a/d Geul. Parkeren tegenover het hotel is gratis. Het centrum is ongeveer 10 minuten lopen. In het Limburgs landschap kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook zijn er vele culturele bezienswaardigheden en muziek evenementen.

Voor winkelen kunt u terecht in Maastricht. De kerstmarkt en grotten in Valkenburg zijn zeker een aanrader. Verder kunt u relaxen in Thermae 2000 of Holland Casino. Of wat dacht u aan een bezoek aan MergelRijk, de Kasteel Ruïne, de zandsculpturen, Wilhelminagrot, de kabelbaan, steenkoolmijnen? Of te wel genoeg te doen en veel vermaak. U zult u zeker niet vervelen. Kom genieten van Bourgondisch Valkenburg.

Your Reservation