Nieuws

15 Oct

Hotel de Wilde Kriek (Karsteboom) open voor verblijf, ontbijt en diner

Limburg 14 oktober 2020. Het zal u niet ontgaan zijn; de maatregelen m.b.t. COVID-19 virus zijn weer aangescherpt en de horeca is op dit moment 2-4 weken gesloten. Helaas! Echter het Kabinet heeft aangegeven dat de Hotels open mogen blijven en hun gasten voorzien van eten en drinken.

Zo is dan ook ons Hotel/ B&B De Wilde Kriek (voorheen de Karsteboom) in Valkenburg a/d Geul ( Limburg) nog steeds open.

Wij zijn een klein hotel/ B&B en kunnen zonder te veel aanpassingen de COVID maatregelen goed waarborgen.

Ons smakelijk ontbijt mogen gasten op de hotelkamer of in de ontbijtzaal en/of Lounge nuttigen. Naar ervaring nuttigen tot nu toe alle gasten toch liever het ontbijt in de ontbijtzaal.

Voor het avond eten/diner doen diverse restaurants in Valkenburg afhalen en/of bezorgen ( Thais, pizza/pasta, vleesgerechten, Grieks, sushi, Chinees). Deze restauarants zijn veelal open tussen 17 – 20:30h om af te halen/bezorgen. In het hotel zorgen wij ervoor dat de Lounge/ontbijtzaal ingericht wordt voor het diner en biedt deze voldoende ruimte. Borden, bestek en afwas zijn bij het hotel geregeld. In de Ontbijtzaal is een koelkast aanwezig met verkoelde versnaperingen (tegen betaling).U kunt eventueel een magnetron maaltijd bij de supermarkt halen en zullen wij deze voor u opwarmen.

Even weg in een andere omgeving… heuvels, wandelen, fietsen? Dat kan…. bij ons Hotel de Wilde Kriek ( voorheen de Karsteboom).
Wij doen nog steeds ons uiterst best om uw verblijf zo aangenaam & veilig mogelijk te maken.

Wees welkom, blijf gezond en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Martin & Bianca
Hotel de Wilde Kriek ( Voorheen de Karsteboom)
www.hoteldewildekriek.nl